torsdag

Nytt objektiv

"Som gammel køntri- og western artist og mange år alene på veien var det godt å få inn noen bandmedlemmer..."

Omtrent slik har jeg følt det siste uken. Et svært velkomment tilskudd til familien. Dagene hjemme den siste uken med den nye babyen (som foreløpig fortsatt heter "Babyen") har vært berikende også mellom oss. Klisjene melder seg lett, og en altfor myk Larsen kan selvsagt skade mitt beinharde ego - så la oss kort bare si at kjærligheten er dynamisk.

Vi har sålangt vært utrolig heldige. Et velskapt barn som sover om nettene. Far selv går på rosa skyer, men koser seg med en og annen treningsøkt. Det å glemme å spise er for meg et til nå ukjent fenomen, så vektreduksjon på 2,5 kg og bra sykkelbein primo oktober mottas som musikk i en triatlets ører før den lange harde høsten setter inn. Nye dekk på offroaden har også gjort sitt. Det å bli far gjør nok noe med selvtilliten og.

1 kommentar:

  1. Hilser den nye familien. Vi er nå i Stjørdal, hos svigermor og svigerfar. Vi koser oss med ungene, og avslapping, og dere nyter den nye tilværelsen - bra. Forresten så løper jeg halvmaraton her i dag, fra Oslo Halvmaraton med 6000 deltagere forrige uke, til rundt 20 deltagere her, kontraster er vel bra. Hils Gloria, og vi satser på at du kommer til Geilo neste helg, eller?

    SvarSlett