fredag

Førjulsskuffelser - (u)sannheter vi allerede visste.

1. Tommyball (jfr. Calvin and Hobbes) er et spill med to deltagere der reglene lages fortløpende underveis. Dersom en tredje part ønsker å spille, er verken regler eller rammebetingelser delt med denne, og vinneren er selvsagt kåret på forhånd.
Espen Barth Eide kalte dette i intervju med P2 i dag tidlig "forutsigbare" prosesser. Jeg kaller det juks. Og vi skammer oss heller ikke. For dette er Norge anno 2010 og de demokratiske prosesser er kun sorte bokstaver på hvit bakgrunn med typefont Times Roman størrelse 12... Sverige er bare et land i øst som selger billig kjøtt. Biler og ... fly...?

Fy faen så trist det må være og tro at man er deltager i et spill man ikke engang kjenner reglene. I følge DNBNORs valutakursliste må man i dag betale ca 55 milliarder for 30 sølvpenger.

2. Wikileaks forteller ingenting om hvem som skjøt JFK... Boooring.

3. For oss som er lei shopping av unyttige plastikkdingser fra fjernøsten og som forøvrig ikke helt ser behovet for å reise til Helvete på første klasse, kan jo kose seg med å lese siste innlegg av Leo Babauta.

2 kommentarer:

  1. Det å tro at verden er en velregissert arena, der en overordnet hånd sørger for at alt er rettferdig, er det samme som å tro på Gud.

    WikiLeaks har i beste fall interesse for de naive. Gjeesp.

    SvarSlett
  2. Det å tro at verden er en kaotisk verden, der hver kun har ansvar for seg selv, er det samme som å være anarkist.

    Verden lever godt med Wikileaks, siden det eneste som er mer disinformativt enn ingen informasjon, er fragmenter av informasjon.

    Gjesp.

    :-)

    SvarSlett